måndag 24 september 2007

Saker från hjärtat inte alltid bäst....

Den här jumpern/jackan sydde jag till min mellersta pojk Kalle med tanken att han skulle få lite myspyskläder, lite dansk inspirerat...(älskar Danmark). Jag stickade för säkerhets skull en mössa i samma färg, som jag tovade i tvätt maskinen med en liten pip uppepå. Oh, vad fint tyckte jag. Tyvärr har han aldrig gillat dem... eller velat använda dem :( .......
En morgon tvingade jag honom att ha på sig dem på dagis...Senare när de skulle ha rast gick han ut utan kläder, då sa dagis personalen till honom att gå in och ta på sig dem. Kalle utbrister:-Jag gillar inte dem. Varför då svarar personalen? Kalle hämtar mössan och jackan, sätter på mössan på huvudet med pipen rätt upp i luften och säger: Kolla själv!! (med en jätte tokig, bestämd min.....)

Ha-ha....Där fick jag för myspys!! :) Har varken sytt eller stickat till den lille mannen mer...

Ha det gott! Kraaamar Malin =)

13 kommentarer:

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej igen..hihi.ja de barnen är ju för härliga.Kul att du tittade in hos mig.Ja vi har ju nästan ett identiskt liv.Kul att möta någon med samma diagnos..*Ler*.Är så dö förälskad i dina bakeler.ska försöka mig på att virka en stor tårta som jag hittade mönster på.
Varma hösthälsningar Pernilla

linnea-maria sa...

Jag tycker som dig, jackan är jättesnygg. Tyvärr kan man inte förutsäga vad barnen tycker om och inte. Nuförtiden tar jag med barnen om jag ska köpa kläder åt dem. 7-åringen kallar jag för "lilla modeparaden", han vill helst se ut som en gothrockare. Vad ska han då ha på sig som tonåring funderar man.../linnea-maria

Solsjö - Under en vind sa...

Stackars barn!! *fniss*...jag tycker att tröjan är jättesöt men det är inte så lätt att påverka barnen när det gäller allt.....Hoppas allt är bra med er!! Kramis!

Mitt hem är min borg sa...

Ha ha ha!! Ja du.. Dom har verkligen egna viljor.. De får jag också höra varje dag.. Men de e bra det.. Då kommer man långt.. Men de kan tära på ens tålamod.. =)
Kram
(Ge Kalle en kram också) =)

Ljuva ro sa...

Den är jättefin med den långa luvan! Du får ha den som dekoration på en krok i lillens rum!

Evelinas hus sa...

Hej,
Hittade hit via Uppe på vinden, jättemysig blogg du har.
Jag tycker tröjan är jättefin! Men somär ju som dom är som små.
Hälsningar Caroline

Marie sa...

Jag tycker tröjan var helt underbar. För min 3-åring är det bara prinsessor som gäller just nu, hon skulle helst vilja ha på sig klänning varje dag. Vi har en och annan diskussion om detta, typ varje dag.

Kram Marie

Solsjö - Under en vind sa...

Uppe med tuppen på lediga dan....hjälper ju inte att JAG är ledig när N ska till skolan....
Sambon är hemkommen så ordningen är återställd! Stolarna köptes på Jysk i Gislaved, det fanns 3-4 svarta kvar då mamma tagit två! Har ju hela intern på mig att måla dem. Ser hur man sitter i dem i den varma vårsolen med en mysig tidning i knät!...känns ganska avlägset.....Ha en skön dag! Kraaam!

linnea-maria sa...

Hej
Du som är så kreativ kan nog göra en själv ;)
Äh jag har ju bara den. Jag vet inte ens hur de beter sig när de vissnar, vem vet de kanske bara faller sönder. Några kvistar som var lite torra bröts när jag gjorde hjärtat. Kanske nästa höst närjag går ut på myren igen?? Kram /linnea-maria

faster atta sa...

Vilken härlig blogg du har! Och så mycket fint du gör! Är ofta här och låter mej suktas....

Anonym sa...

Hejsan! Så fin har du gjort den alldeles själv?

Anonym sa...

Hej hopp!
Du skriver om dina grabbar, hur ser det ut i garaget?
E de lika vitt ??? Bilder tack! :-)
Hälsa Pille....

Vanilladreams and humblebees sa...

Hihihi... ja så kan det gå. Linnea är inte alltid så förtjust i det jag vill att hon ska ha på sig heller... hon brukar sucka och säga att " mamma! oh suck.. måste du alltid välja så gammaldags grejer! stonk och prust"

Vi hade det toppen på Formex.. men jag tyckte faktiskt att det var lite jobbigt oxå efter ett antal timmar då värken i fötterna böjade sätta in...

Kram från Jenny