onsdag 26 september 2007

Vad skulle ni gjort om ni var mig?Funderar lite över vad jag ska göra med min butik som ligger vilande då jag är mammaledig! När det är dags för att gå ut i arbetslivet igen...Ska jag utöka den? Sälja över nätet? Ha butik i stan?...eller ha kvar den på gården och kombinera med nätförsäljning? Just nu säljer jag mycket varor från Danmark, miljögården, samt min egen kollektion, kombinerat med pyssel för dagen hi-hi.. Det går många tankar i mitt huvud, fördelar och nackdelar med allt! Vad skulle ni gjort? Finns det redan för många nätbutiker tror ni? Eller kan det inte bli för många? Ja , jag filurar vidare....Hör av er om ni har någon universal lösning.. ha-ha...kraaamar Malin

14 kommentarer:

linnea-maria sa...

skriver lite här också...Jag tycker absolut du ska ha kvar butiken hemma. Fast det kanske beror på var dina barn har barnomsorgen. Är den nära hemmet blir det ju mest praktiskt. Testa att sälja över nätet också, det är så många som mig som inte orkar ta sig ner på stan och springa och leta grejer. Det är så mycket enklare och bekvämare med en kopp the och datorn.

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det är ett svårt dilemma, det förstår jag. Men om du har butiken hemma, så slipper du ju i alla fall en hyra, som man har i stan...
Jag skulle nog börja hemma + nätet för att sen se hur det utvecklar sig. Man kan ju alltid ändra sig.
Någon universallösning finns ju tyvärr sällan...
Lycka till med ditt beslut, hur det än blir!
Kram
Marie

Anonym sa...

Hej Malin! Det är svårt..men tror att det skulle fungera bra med en butik i stan..Det saknas en mysig presentbutik i stan. Men internet kan säkert funka med. Man blir i alla fall glad av dina saker! : )

Mvh Carina & Karolina

Ardisia sa...

Hej!
Jag tror att det är du själv som vet vilken lösning passar bäst just för eran familj.
Det finns många inredninsbutiker på nätet, det är sant. Men om man kan sälja något unikt, sånt som andra inte har, så tror jag att det skulle fungera.
Kan inte du och Lönnergårds Anna slå det ihop på nåt vis? (..bara en tanke..)
Och så tycker jag att kombinera nätförsäljning & butik går jättebra.
Själv tycker jag att det vore underbart å få jobba hemifrån.

Ser att ni har också tre söner. Kul!

Ha en trevlig kväll! Kramis

Linda sa...

härlig blogg du har!
/Linda

Anonym sa...

Hej. Håller med om att det finns många nätbutiker med samma sortiment. Hitta nåt du är ensam om att sälja så kanske det kan löna sig. Lycka till.

faster atta sa...

Har du butik hemma kan du styra själv över öppettider, att ha en butik i stan kan ju innebära ganska långa arbetsdagar! jag hade nog haft butiken hemma, förutsatt att det finns kundunderlag ( men med dina fina saker kan jag inte tänka mej att det är något problem!) och kombinera med närförsäljning!
kram

faster atta sa...

Hej igen! du frågade om baddamen ... Den är såld, men jag gör gärna fler! Ha en underbar kväll!
kram

Evelinas hus sa...

Hej,
Jaha så du är florist också, kul.

Svårt förstår jag. Har ni små barn är det väl en fördel att ha butik hemma. Jag tycker det låter som en bra kombination med butik på nätet. Det är min dröm, jag är inte så sugen på att gå tillbaka till mitt jobb.
Kram Caroline

Mitt hem är min borg sa...

Du lever ju min dröm.. =) Att ha en liten butik på gården å kunna sälja lite på internet.. Det är väl det ultimata.. Att kunna ha barnen hemma mycket mer.. Åhhh.. så vill ja ha det.. Lyllo dig.. =)
Ja e avis.. =)
Kram..

Solsjö - Under en vind sa...

Hej vännen! Du har ju provat allt UTOM att sälja över nätet....Tycker ju att det är såååå mysigt att komma hem till din lilla gård och få lite (eller mycket brukade det bli kanske....*ler*...) med sig hem i bilen! Flera nätbutiker har ju riktiga affärer upptill....Du kanske ska börja med nätförsäljningen och lilla butiken för att testa! Det gäller ju att ha en UNIK stil och inte samma som alla andra butiker har! Kram till dig, vi ses igen!

Ljuva ro sa...

Om det är din dröm och längtan så tycker ag absolut att du ska satsa! Ditt sortiment verkar jättefint! Hoppas du hittar en lösning som passar er!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Åååjag skulle absolut ha hem & nätförsäljning, jag går oxå i sådana tankar.Har flyttat min butik på gården, och gör en total förändring där.Skulle gårna köpa saker av dig & sälja där ;-)
Kram Pernilla

Anonym sa...

Du har ett underbart tankesätt och allt du gör blir man sprudlande glad av. Din butik ska du ha kvar på gården den passar där bäst och där är du dig själv. Så fortsätt som innan så blir det bäst. Tack för din vilda mysiga fantasi.
Grannen