måndag 24 september 2007

Samlar objekt...??!!

Jag säger som Sara på bloggen "uppe på vinden"... Jag samlar inte medvetet på något, det bara "råkar" bli många kakfat, bakelser och fågelholkar/bon, ha-ha.... Det här fatet kommer i från Danmark (naturligtvis)..
Detta är mitt favoritfat...!! Stort och vackert, kommer i från Sia... Har satt ljus i form av kronor och blomkrukor på.(Se hela nedan)

Det lilla fatet kommer ifrån Indiska...Dessa står i tvättstugan/groventrén...Kommer i från USA och Village!!Denna fågelburen är min favorit! Kommer i från USA..... Har satt ljus i den!! Ha en underbar dag.. :)
13 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket härligt namn du har på din sida! Jag måste ju erkänna att jag också älskar sött. Vad kul att det är du som har designat saker till presentverkstan! Jag handlade av dem för första gången på Formex - mässan så nu går jag bara och väntar på paketet. Där fanns mycket sött!
Vilka härliga våningsfat du visar!
Har du nyligen köpt det höga från Sia? Ett sånt vill jag ha!
Ha det gott!
Hälsn Carina

Unknown sa...

Hej Carina! Va kul att du gillar mina saker.. Fatet köpte jag i julas, det är möjligt att det tas fram närmare jul igen! Kraaam Malin

Solsjö - Under en vind sa...

Hej vännen!! Vi är nog "knasiga" samlare både du och jag!! *fniss*...Men man kan liksom bara inte låta bli....Tänk så fint vi kan dekorera våra höga fat till jul med äpplen och kottar kanske....Vad skönt att barndopet är förbi och att allt gick bra, även om det är mysigt så är det alltid mycket som ska fixas till det.....Ha det så gott! Kram!

Emmas Vita Hus sa...

Håller med, man börjar inte samla- det bara blir...Älskar ockå fågelhus, skulle kunna ha hur många som helst - vita förståss! Fin tapet du har bakom fågelhusen också!!Kram!

Emmas Vita Hus sa...

Håller med, man börjar inte samla- det bara blir...Älskar ockå fågelhus, skulle kunna ha hur många som helst - vita förståss! Fin tapet du har bakom fågelhusen också!!Kram!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Sååååå fint du har det.Jag kan knappt andas när jag ser på ditt hem med alla fina saker.
Tack för titten//Pernilla

Mitt hem är min borg sa...

Dina vånings fat e verkligen underbara.. Ja blir riktigt sugen på ett oxå.. Så fint å dekorera de så där.. har jag inte tänkt på.. ja e så inställd på kakor bara.. =)
Fick inspiration hos dig med bakverk.. I helgen sydde jag "kanelbullar" till pojkarna.. Sydde korvar som jag rulla ihop.. så hela helgen har jag suttit i lekstugan å "ätit" bulla.. Dom älskade dom.. Tack för tipset..
KRAM!!

Trivsamt sa...

Åh....så mysigt du har det. Jag tror att du har magiska händer...när de vidrör något som kanske inte sett så märkvärdigt ut så bara blir det ...underbart...Blev så sugen på att också ha ett kakfat så jag fick ringa till min mamma för att fråga om inte hon hade något i sina gömmor..ibland kan man ju ha förkastat något..men nej...det är väl bara att hålla utkik. Fågelhus..så jättegulligt. Jag återkommer hit för att läsa och hitta inspiration / Nettan

Ljuva ro sa...

Va myckt fint du visar! Älskar det höga fatet från SIA, står nu högst upp på min önskelista! Buren från USA är kanonläcker!

Unknown sa...

Tack för alla överväldigande inlägg...det är såååå kul och värmer ända in i hjärtroten hi-hi... Ha det gott allihopa! Kramar Malin

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Brunkullan sa...

Så fint att samla alla holkar på en hylla!! Smakfullt:-)

Susanne

Livingroom sa...

Vilken mysig sida du har!
Hit vill jag fler gånger. Jag undrar hur du gjort de där fina små prinsesstårtorna?