fredag 8 augusti 2008

Tjing tjong medaljong!!......Allihop!! =)

Känner mig lite upprymd, busig..kalla det va ni vill..!!! Sommaren börjar gå mot sitt slut och jag pysslar och beställer varor inför hösten för fullt!! =)..(Mängder med varor!!) =/ hoppas att jag kommer att sälja allt, hi-hi...=/ ljushus..kedjor för kort, girlanger, bokstäver, adventskalendrar mm. Jag verkligen myser och älskar att vara i min lilla butik UNIK!! I torsdags kom tre bilar fulla med köpglada tjejer från Ljungby (plus många fler)..en fantastiskt fin överraskning!! Tack snälla Helena för fint initiativ...Så kul att träffa er allihop!!..=) Hoppas att ni blev nöjda med era inköp och att ni kommer tillbaka snart igen!! =)

Lovade att ta en bild på mitt fina fågelbo/ lusthus när det kom på plats..Tadaaaa!! Va tycks?? =)...

Har fått in nya teer..rosenknoppar..lavendel mm till butiken.. som jag har packat in med kärlek..Mysigt...!!


Lite prov på vad man kan använda rosenknoppar till...!!....

Har fått hem massor med nya halsband...bla dessa hängen!! Är dom inte bedårande??..*icecream fairy*...*garden queen*..*best friends* mfl...Även de från Usa..=)
Är dom inte fantastiskt duktiga där??? =)

Här kommer dom på håll..tillsammans med mina nya vackra band från Danmark..även de fantastiskt duktiga!!


Här kommer mitt magiska halsband!! Det utstrålar REN MAGI!!..=) Handgjort av antik docka och brosch av rhinestenar..silverinfattade texter..mm av den fantastiskt duktiga
www.dianafrey.blogspot.com
i USA... Har ni sett ett sådant här vackert halsband förr?? =) Man bär *henne* med vördnad och andakt!! Dessutom måste man ge *henne* massor med kärlek!!


En närbild.....=)

Här har ni en bild av vad jag har använt en del klockur till...att dekorera med!! =)
Ska sy på endel på väskor mm..en vacker dag ...hi-hi...=)

Den här bilden är tagen från en urgullig liten marknad i Ivla, i smålands djupaste skogar!!
Där kan man åka hölass, gissa grisens vikt, köpa våfflor och dricka sockerdricka =), kolla gamla bilar och maskiner..måla sig i ansiktet..köpa hembakade bullar!! Sist men inte minst (tvärtom) köpa underbart hantverk av fantastiskt duktiga tjejer från omnejden! Här kommer ett urval..(finns fler) På bilden ser ni söta Lovisa blott 17 år med sitt fantastiska pyssel. (Har hennes strutar och tavlor mm... i min butik sedan innan!!)
Köpte bla detta lilla söta hänge av henne.....
Kolla in halsbanden..väskorna .. stenarna..skålarna mm..=) (näring för själen..)



lite mer näring för själen....


På håll.....
Lägg märke till hur estetiskt hon pyntat runtomkring sitt lilla stånd =) Tack söta Lovisa för lånet av kameran!! Vad ska det bli av denna tjej när hon blir stor?? Förutom att pyssla kan hon sjunga vackert, spela tvärflöjt, vara framgångsrik i skolan!! Dessutom är hon söt och genom go!! Va mer kan man begära?? Rykten säger att det målas och donas på en ladugård på hennes tomt..kan tänka att det ska bli ett tillhåll för framtida försäljning!! Lovar att hålla utkik och rapportera mer om detta framöver...=)

Nu har vi hamnat hos miss Sophie..med bloggen www.fyravindar.blogspot.com
och otroligt mysig butik med samma namn..Hon som har en förkärlek till rost, begagnat och vackra saker från Danmark!!...(vem har inte det?) ti-hi...Oxå en mästare på att återskapa vackert av använda saker!!


Kolla in dessa ljuvliga bokstäver från Jeanne de arc living!! Köpte ett M av miss Sophie och *kotavlor* som ni ser i bakgrunden!!....Supernice som kontrast mot det vita...om ni frågar mig..=)


Eller vad sägs om ljusen i påse?? Tog en bild på söta miss Sophie oxå...måste ha blivit något fel..hittar den inte..=( Söt å glad är hon i alla fall...=)
Kika gärna in på hennes blogg för fler bilder både på hennes underbara hantverk och på de andra hantverkarna som jag inte har bilder på!!

Här kommer två andra super glada och söta tjejer..Två av tre som driver firman www.happydesignsweden.se
(Den tredje lika söööt =)
Skrev om dem i ett föregående inlägg då jag köpt små vackra silverformar med tryck på..carpe diem och home sweet home....

Här ser ni en glimt av formarna och mängder med annat mys...=)


Eller va sägs om min ring/ ringar som jag köpte av dom!!?? Tro..hopp och kärlek (hjärtat)..Ljuvliga så säg!!? De gör de allra mest fantastiska silver smycken!! Bland annat namnbrickor..=)
Kolla in..njut å va glada!!
Det var allt för mig denna gång..kära vänner!! Hoppas att vi ses eller hörs snart och att ni har blivit inspirerade upp till tänderna, ha-ha...Tänk vilka fantastiskt duktiga *pysselmakare* det finns *där ute*!! Visst är det underbart?? Det nästan kittlar i hela kroppen när man upptäcker nya...ti-hi...
Puss och kram... i gödslastan!!! På återseende!! =) /Malin

41 kommentarer:

sandra sa...

Kan man bli annat än inspirerad när man läser din blogg...Jag blir alldels sjuk av "Vill ha Begär" :) Må så gott, Kram.

P.S. Vilket vackert fågelbo...vilken fågel skulle inte vilja på där?!!

Evelina sa...

Oj,oj,oj vad mycket fint!!!!!*suckar drömmande*

Trevlig helg! /Evelina

Hjärtat Mitt sa...

Vilken underbar marknad!!!!
Varför finns det inga sådana häromkring :(
Vilken fantastisk kreativitet.

Kram Mari i Marieholm

Veronica sa...

Otroligt härliga saker du hittat. Det fanns mycket fint... vill ha..
Kram Veronica

Willewira sa...

Suck... blir så sugen på allt att jag blir trött. Så otroligt mycket fint du hittat!!

Bokstäverna fastnade jag för! Vill ha!

Ska se till att besöka dig nästa gång jag (vi) har vägarna förbi...

Ha det gott och grattis till alla fina saker!
Kram Willewira

Mamma C sa...

Men vad mycket vackert och fint du visar. Man vill ha det mesta av det.
Ha en bra söndag
Kram Mamma C

Anonym sa...

ojojojojoj och 100 oj till. Tjusigt säger jag bara. Men jag kommer inte in på happydaydesign...

Annas skattkammare sa...

Hej! Måste bara säga att jag blir så glad av dina inlägg! Du verkar så glad o go! =) Jättefina bilder.. Och vackra saker.. Kram /Anna

Nicole sa...

Nämen kära nån vilka mängder med underbara bilder. Jag hoppas innerligen att vi hinner besöka butiken! Och ja, jag lovar att ringa innan och kolla om du är hemma!!
Jag älskar också att köpa in varor, men problemet är att taket på budgeten kommer alldeles alldeles för snabbt emot...Det är såå mycket man skulle vilja köpa. Kommer att få beslutsångest på mässan i Danmark...=)

stina sa...

Hejsan! Åhh så mycket fina bilder du visar...det tog lång tid att läsa ditt inlägg eftersom jag måste klicka upp alla bilderna så att man kan se varje liten detalj!! Jag blev helimpad av den unga tjejen!
Ha det så bra ....
Kram Stina

Smultronstället sa...

Hahaha jovisst som alltid så blir jag såå inspirerad och glad av dina inlägg, vilken glädje spruta du är.
Fantastiskt roligt att få se så mycket nytt roligt hantverk.

Tack å hej
Kram M

Marie sa...

Hej Malin!

Man blir alltid lika glad av att läsa dina inlägg, du utstrålar glädje och inspiration. Underbara bilder, vet inte riktigt vad jag ska börja kommentera. Ljuvliga smycken och vilken mysig marknad, den hade jag också gärna besökt! Ett sånt där M har jag också, det är superläckert.
Förstår mycket väl att du älskar att vara i din söta butik, den är ju underbar. Ok, då kommer jag någon gång i september när alla nya varor har börjat komma in. Hur ska jag kunna hålla mig tills dess, hihi.

Jo, jag har varit mammaledig fram tills förra veckan. Har varit hemma i närmare två år, men då var jag också sjukskriven i flera månader innan Vera föddes pga foglossningar. Är ganska kul att komma igång igen, ska jobba 80% och vara ledig en dag i veckan.

Ha en bra vecka du goa Malin!
Kramar Marie

rosenfröjd sa...

Hej!

Underbara inspirerande bilder! Jag får ett sådant oemotståndligt "ha-begär", men måste hålla fingrarna i styr tills huset är klart.

Ha det bäst!

Kram/
¨M¨

Emma Clara sa...

man blir ju lite ledsen i ögat att jag bor så långt ifrån din fina butik....du verkar ha det så mysigt!!!

Lina sa...

Oj oj oj vad du visar mycket fint! Förstår att du går och myser hemma i din butik!
Jag och Annika (som var med när vi var hos dig sist)var i Moheda igår... Det blev en zinkspann och en kofodertavla.... Var inte på jakt efter något särskillt, bara en trevlig utflykt. Annika fick däremot med sig en byrå och ett skåp...Vi avslutade med att fika i Ör... MYSIGT!! Ha det jätte bra så hörs vi snart igen!

Anonym sa...

Malin, vilka inlägg du gör i din blogg!!! Man blir så sugen på att ha det så fint som du. Och det verkar koka i dig av idéer och inspiration. verkligen en blogg jag gärna besöker om och om igen!
Jag tänkte även besöka din butik, snart hoppas jag. den ser helläcker ut!!!

Kram

Paula

Kerstin sa...

Ohh vilken härlig blogg jag fann!! Kilar direkt in i butiken... =)

Kramar Kerstin

Skatan sa...

Det här inlägget bara osar sommar! Härligt :)

Kram!

cicci sa...

åhh jag kunde knappt andas under inlägget helt fantastiska bilder , smycken och människor. Nästa sommar blir det marknad i Ilva det är ett som är säkert och jag ser så mycket fram emot dina nya alster! Tips angående odd molly linnet det säljs en hel del sådana på tradera och en del har blivit hyfsat billiga om man jämför med vad de kostar i butik...
kram cicci

Annas Vita Hjärtan sa...

Hihi när du gör inlägg så gör du det ordentligt!
Herregud så mycket fint du visar! Jag riktigt känner din bubblighet i genom skärmen framför mig. Du lilla goa Malin!

Vi hörs väl snart!

Kramis Anna Panna

linnea-maria sa...

Halloj!!
Det var längesedan jag var in här. Du låter så härligt lycklig!!
Vilka underbara smycken!! Jo det finns fantastiskt duktiga människor på andra sidan atlanten. Jag ska bestämt genast ta och kika i din webbbutik efter ett sådant vackert halsband!! Kram /linnea-maria

Nicole sa...

Hej igen!

Tänkte bara berätta att vi bokat hotell i Värnamo natten 20.8-21.8. Om du är hemma (ganska sent?) på kvällen 20.8 eller ganska tidigt på morgonen 21.8 (9-tiden, vi måste fortsätta till färjan i Stockholm i god tid...) så kommer vi gärna då...Å är du inte hemma så kommer vi en annan gång =).
Finns en pytteliten chans att vi skulle hinna 15.8 på eftermiddagen/kvällen på väg från Vimmerby till Göteborg också.
Hittade ett helt ljuvlig bed & breakfast ställe i Värnamo som naturligtvis var fullbokat, men sen hittade jag ett hotell som såg ganska mysigt ut!

IKT i min vardag sa...

Hej goa Malin! Du låter lika sprallig och glad som vanligt :-)

Så mycket underbara saker du kan sniffa dig fram till! Ditt nya halsband är bedårande. Jag blev intresserad av de där ringarna med text men länken var lite knas så jag har inte hittat dit (kan vara jag som är lite knas me´;-))

Ha det gott!

Kram!

sabina sa...

Oj, wow vad mycket fint du visar!!

Ninis74 sa...

Så otroligt fina saker du visar IGEN!
Man blir bara såååå sjuk av att kika in på din blogg... behöver botemedel.. heheh..
Ha en skön kväll!

Graadskan sa...

SÅ mycket fint du har i din mysiga butik! Hoppas verkligen att jag har vägarna förbi någongång framöver!

Kram Camilla

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej mitt hjärtans Malin!

näe nu tror jag att jag svimmar...så mycke vackra saker man vill ha allt.
vilka otroligt duktiga människor det finns ute i vårt lilla land.

Så mycke inspiration du ger.
det låter som om du har humöret å pyssel lusten på topp :-)

underbara ringar du köpt.De skulle jag vilja ha.får visa maken...det är ju snart jul vet ja...hihihi..

Här virkas det dygnet runt...ideerna tar aldrig slut.
Maken kom på den geniala ideen, att jag ska göra en liten atelje i gotterns rum i stället för i min lilla cirkusvagn.Så till våren hoppas jag kunna öppna.Vi håller ju på med rum till barnen uppe.å elins rum ligger lite avsides här nere...egen ingång å allt....det kommer att bli perfekt.Altan utanför så jag kan servera kaffe oxå...måste skynda mig där uppe så jag kan påbörja mitt projekt.Sen ska cirkusvagnen bli gäststuga.

Ha det nu så himla gott.
Hörs i morron igen...*LER*

Kramiz my friend!
Nilla

Lina sa...

Ett plåtbadkar!!! Det vill ju jag ha!! lyllos dig! Hur stort var det?

Kram

vitating sa...

Åhh så många mysiga bilder!! Blir såå avundssjuk på dig med din butik, vill oxå ha en butik snart, jag drömmer, planerar o längtar!!

Ha det gott!
Kram Maria

syster doris sa...

Jag delar verkligen din upptäckar glädje över massa roliga fynd!!!
Du är sft!
Kramar Tina

Unknown sa...

Hallo vännen,

Du skall väl inte snacka om att ha varit med om mycket i sommar!!!!!

Så fina saker du sett. Allt ljuvligt du visar gör att änglarna sjunger!!!!!!!!!!!
Blir alldeles föstjust i alla vackra smycken som alla duktiga tjejer runt om i vår väld pysslar fram. Helt otroligt.

Var inne på DinaFreys blogg. Snacka om vackra ting!!!!!!!!
Hennes bilder från loppisen i San Fransisco gjorde en helt grön av avund.
Denna underbara stad som bara kan älska av hela sitt hjärta.
Varit där många gånger då vår dotter bott där i 8 år.

Tillbaka till verkligenheten från drömmarna vill jag bara ge dig en stor kram och önska dig fortsatt lycka till med all försäljning.
Underbart att det går så bra för dig.

Älskar ditt Pippihus!

Kramisar Jeanette

Mollys Hus sa...

Du har verkligen super mycket fina saker i din butik. Jag är så himla avundsjuk på alla dina fina halsband :) Och bloggen är jätte trevlig att titta på, hur hinner du med allt!!!

Malin sa...

Åh så fint alltihopa är =) *hihi* du ärså duktig på att snoka reda på så vackra saker!!
Titta in hos mig så finns det nåt till dig!!
Puss & kram Malin

Galleri Hönshuset sa...

Hej på dig. Vilken blogg du har, helt underbart. Massor med inspirerande bilder och inlägg. Jag länkar, är det ok? Ha en skön Söndag. Kram Pirre

Zizzi sa...

När får du in julsaker och adventskalendrar? Har redan tittat ut saker jag ska köpa till andra i julklapp, och ska snart beställa de, så de inte hinner ta slut. :-)
Kram cissi

Sublim design och Blossom kitchen sa...

Så mycket fint du har här igen...
ska bli spännande att se dina nyheter i butiken.
jag får passa på att önska henne lycka till med pysslet, jätte fina saker.
Ha det gott
/S

Evelinas hus sa...

Hej!
Tack det har kommit! Är ju bara så fint.
Kram Caroline

Caisa sa...

Hej Malin. Va jättefint du verkar ha det hos dig. Man blir ju lite sugen på att ta sig en tur o kika in. Jag vill gärna tacka dig för de vackra orden o bilderna från vår butik D.I.P som du har lagt in här på din sida. Du inspirerade oss att också göra ett försök med bloggar, så nu är vi igång syrran o jag. Jag måste fråga var du fått tag i rosknopparna? Vi hade dem för flera år sen, men sedan har de varit slut överallt.
Mvh Caisa

Millas hem sa...

Hej...jag bara måste göra ett besök i butiken, så jättefint det ser ut att vara!
Kram Camilla

Handplockat sa...

ska du på formex? här kommer en inbjudan

INREDNINGS BLOGG TRÄFF
Söndagen den 31 /8 KL 11.00

Hej alla glada bloggare som ska till Formexmässan i Augusti
Nu drar jag igång en bloggträff så vi kan träffas och byta några ord - vore kul att få Se er LIVE efter att ha besökt alla Era bloggar länge nu..

Väl Mött Maila om du kommer.. så får du veta vart på mässan vi träffas:
handplockat@hotmail.com

Anmälda:
Handplockat
Perlan
Smycka dej
Lantlif
Småstadsliv

Anonym sa...

hej malin, skrev mailet till dig precis o kikade in här samtidigt. Du har verkligen sååå fina bilder på allt. Hoppas vi kan ha ett litet samarbete =) Vore kanonkul! Jag flyttade "nyligen" in i min alldeles egna lya. Vill ha lite lantlig stil, och jag vet var jag ska finna inspiration =)
Kram EMma