fredag 23 maj 2008

Inför den stora dagen...MORSDAG!!

Satt i hop ett armband i går för att *hedra* alla mammornas dag!! Det blev ett typiskt mamma armband ha-ha ...med servis, knappar, köksredskap, trådrullar, väskor, pärlor, gnistarande kristaller och annat *bling.. bling*... =)


Ytterligare en bild.....=)



Sydde en mormors känga och en kopp ...gissa vad jag fyllde den med?? ...La vendel...=)


Min vän Jonas, *stansade ut* lite hjärtan åt mig, i plåt!!....Ljuvliga va??!! =)



Fick tidiga morsdagspresenter av mina älskade barn som de gjort på dagis och fritids!! En vacker blomma med underbar text från min äldsta son Hampus ...och en *cupcake* med text på, från min mellersta son Kalle....Våran minsting...Maximus har inte fixat något än =).. hoppas att hans pappa hjälper honom med det..ha-ha...


Det skedde nog något missförstånd!!!....Kalle åt upp MIN cupcake som jag fick i present!! =)



Maximus kom åt mitt våningsfat med marshmallows !! ...På det här stället älskar vi sött!! ti-hi...=)





Köpte morsdags present till mig själv!! Ett hett tips för er som tror att maken och barnen glömt att köpa något...=) .. underbart vacker keramik från söta Ulrikas webbsida... http://www.behappy.se/
Hon säljer allt mellan nyttig kost, läckra och bekväma eco kläder ..
till underbar keramik med vackra ord för själen ...Värt ett besök!! =)



Dessa fantastiskt söta små rulltårtor har en tjej som heter Ylva gjort, med bloggen www.cupcakeshoyas.blogspot.com gjort! Älskar dem... har lust att ta en tugga i dem...=)




Här står de tillsammans med en prinsessbakelse som jag har virkat!! Har suttit framför tvn ett par kvällar och roat mig med att göra sådana...*en lisa för själen*!! Bara koppla av.. och släppa tankarna....å virka...SKÖNT!! =)

Nu ALLA MAMMOR därute!! Lova att ni får en underbar dag på söndag!! Självklart hoppas jag att ni andra bloggare, läsare, kunder och vänner får det med!! ... den blir ju lite vad man gör den till...=) Ha det gott!

kramar Malin

35 kommentarer:

Jenny Oak Fae sa...

Så mycket SÖTT, passande nog..!

; )

Önskar dig en härlig helg !

Kram, Jenny

<3

Emma Clara sa...

åhh älskade ditt armband...jag vill ha stora smycken......fina sydda saker och jättefina hjärtan!!!! trevlig morsdag på dig med!!

Glitter och Marsipan sa...

Men du ,så vackra saker du visar.
Och vilka söt-älskande små modeller.

Ha en skön helg
kram Anette

lottens vita och gröna sa...

åh vill ha allt ju du visar, armbandet är uräckert och kängan mmmmmmmmmmm! ha nu själv en underbar morsdag, hoppas att de mina kommer ihåg! varmkram lotten

stina sa...

Vilket häfftigt armband du har gjort.....och mycket annat fint också!
Ja man får väl se om någon här hemma kommer ihåg vad det är för dag på söndag,,,,,,tonåringen har faktiskt gjort ett kort på en av mina kursdagar!!! Men det var flera veckor sen så jag undrar om han vet var han har gömt det!
Kram Stina

Ulrika Forsell sa...

Malin! Tack för tips om min web-shop! Åhhh!!!! vilka fina pojkar du har och så söta presenter, blev alldeles varm i hjärtat. Tänk vad glada dom är att ha just DIG som sin mamma. Önskar er en skön helg! Kramar Ulrika

Malin sa...

Du har så otroligt mycket fina saker! Armbandet och hjärtat i plåt var så fint! Trevlig helg! Malin

Nicole sa...

Vilka söta killar (den lilla godismumsaren ser såå nöjd ut) och så härliga saker du visar igen! ALLT som du har lagat själv är fint. Gulliga saker du har fått till morsdag och koppen är jättefin. (Tårtfatet känner jag igen...)Ha en riktigt skön morsdag!

Galleri MochB sa...

Jättefint mamma-armband!! och jag älskar allt annat också, sött eller inte...:O)

Änglahem sa...

Tihi...vad härliga killarna ser ut...förstår att Kalle inte kunda låta bli den härliga cupcake...mums! och Maximus....lille sötnosen!! Mmmm...marshmallows...yummi!

Fina saker du totat ihop!! Stöveln är ju urtjusig!

Hoppas du får en skön och lugn Mors Dag!

Kramar, Ulrika

Hjärtat Mitt sa...

Det var många fina saker!
Ditt armband var verkligen underbart annorlunda.
Vilka gullungar du har!

Kram Mari i Marieholm

Anonym sa...

happy mothers day malin !!! your bracelet is awesome and your kids are so adorable !!!! love the photos !!! have a great day !!
xoxoxo,
beth
www.bethquinndesigsn.com

sandra sa...

Hej, ville bara säga att du har en helt underbar blogg, så mycket fina och inspirerande bilder!! Hoppas att du får en bra mors-dag!

Gunilla/Nilla sa...

Härliga bilder med många fina saker!
Finns väl inget bättre än när man får egengjorda saker av sina barn.
Kommer ihåg en gång när yngste sonen slog in en av sina egna pennor till sin pappa i födelsedagspresent. När pappa öppnade paketet sa sonen "det är precis en sådan penna som jag behöver";=D!! Så det blev bara att lämna tillbaks när födelsedagen var över, härligt med barn!!
Bilderna på dina barn är ljuvliga. Minstingen sitter inte i ett bollhav utan ett marshmallowhav. Måste vara tusen gånger bättre.
Hoppas att du får en riktigt härlig morsdag.
/Gunilla

idémakeriet sa...

Krea bea har varit igång igen. Härliga saker du har gjord.
För spännings skull är det redan roligt med morsdag. Detta fnissande med pappa och sen pratar vi inte om de härliga presenter och ord. Fick själv en underbart bukett med tre kort i. Barnen kunna inte komma överens så det blev tre kort istället.
Jag ett tårtfat med marsmallows hade jag inte heller kunna motstå.
Fint bild av din härliga yngsta prick.
Kram Gerda

Annas Vita Hjärtan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Annas Vita Hjärtan sa...

Hej skruttan!

Du är SÅ duktig!!! Jätte fina bilder som vanligt!

Lilla Maximus är ju SÅ söt!

Nu har lamporna kommit hem igen. Vill du ha med hjärta på och rosett och i så fall vilka färger, dum fråga...hihi

Skönt att din morsdag blev så bra!

Solsjö - Under en vind sa...

Vilka fina saker!!

Här hemma traskar jag förtjust runt i mina tofflor, trodde inte att de skulle vara så sköna som de är!
Hoppas att du haft en mysig helg tillsammans med alla grabbar och att de hyllat sin mamma ordentligt! Vi har tillbringat dagen med grillning hos svärföräldrarna, fika hos mamma och sedan en cykeltur på kvällen. Med på turen fanns packad kvällsmat som vi åt vid en mysig plats....En lugn och skön dag! Ha det gott!
Kram!

pst...kommer du med den 8 juni?? Vi har knappt hunnit prata om det, men det blir väl nu när A avverkat konfirmation, bröllop osv....hi hi...

Mamma C sa...

Vilket tjusigt armband du gjort. Stöveln och koppen var söta. Söta presenter du fick av barnen. Jag köpte mig ett par stövlar i morsdagspresent. Ha en bra vecka.

Det lantliga hemmet sa...

Hej vännen min! Nu är jag hemma igen och det är gott att vara borta men goare att vara hemma..tihi.. Vilka underbara affärer vi gick i men som du sa en del hade man ju högre förväntningar på som tex Årstiden och Syster Lycklig men men nu har vi ju sett dem också, Sirlig hann stänga innan vi kom så långt men det får vi ta en annan gång! Men några kassar hade jag med mig hem!! Lite smått och gott från varje affär! Tack för tipsen! Tofflorna är så himla sköna att gå i så tack än en gång! Ang armbandet så blev jag super nöjd med men önskar mig ett i vitt också!!

Ha de gott så hörs vi snart igen!
Kramar Karro

sabina sa...

Men din cypcake såååg god ut!! :)

Mitt hvite hus sa...

Så fine bilder og herlige armbånd du har laget:=) Håper du fikk en fin morsdag:=)

Ønsker deg en fin fin uke.

Klem

Anita sa...

Så nydelige bilder og saker du viser nå!! Vil ha alt jeg!! Ha en flott uke! Klem!

En inredoholic sa...

Hoppas du fick en fin morsdag.

Kram JAnnice

A home far away sa...

Låter som en helt underbar morsdag:-)
Keramikfatet är verkligen fint!
Ha en bra kväll!
Kram Gunilla

Solsjö - Under en vind sa...

Visst menar jag 8 juni med Lina! Idén till utflykten kommer från mig eftersom jag kontaktade butiken i Falkenberg, sen var Lina lite mer aktiv att fråga runt och planera för fika....jag har ju knappt hunnit prata med Anna om det eftersom det varit mycket ett tag. Tänkte dock inte att det skulle vara en "bloggträff", några av våra icke bloggande vänner ska också med. Vi får väl se hur planerna läggs...ha det gott, kram!

Marie sa...

Hej där lilla nattugglan, är du också vaken, hihi. Hoppas att allt är bra med dig Malin, jag tänker på dig ofta också! Senast förut idag när jag använde mina fina träskor, de är verkligen jättesköna! Hoppas att vi kan ses snart igen, jag får väl ta och göra ett besök hos dig framöver! Kommer du hit på mässan i parken i sommar? Säg till isåfall så du får komma hit på lite fika.

Vilka ljuvliga saker du har tillverkat nu igen och dina pojkar är ju supersöta! Maximus är ju för gullig där han sitter bland alla marshmallowsen, hihi.

Nä, nu ska den här nattugglan gå och lägga sig, har ju två väldigt morgonpigga barn att ta hand om imorgon!!!

Ha det allra bäst Malin!
Kramar Marie

johanna sa...

Hej
Nu blir jag lite fundersam...var det du som kom fram o övertala om resväskan i sönd??=)
Kraaaam

Lina sa...

Såg i någon kommentar att du skall få in green gates saker!! Oh så spännande!! Jag tycker de är så fina!! Kommer du med den 8e?

Jes/Vita villa vila sa...

OJ såå mycket sött ♥ Underbara små skapelser verkligen! Älskar sött - passar så bra på dig! :)Ljuvligt för oss att kika in här - varje gång!!!

Kram Jes

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hopp!!!

Men vilka bedårande.....barn!!!
Ljuvliga!!

Precis som allt annat hos dig..*LER*

Du har väl fullt upp kan jag tro.
Mina timmar räcker ingenstans....har så mycke ideer så jag smäller av snart.Har redan börjat tänka på julen...hihihi...inte klokt men så är det.
Ljuvliga rulltårtor från ylva.
måste prova att virka sånna jag oxå.Ska virka godisar nu...lillan har beställt till sin affär som är under uppbyggnad i lekstugan.

Ha det alldeles alldeles underbart.
Kram Nilla

cicci sa...

åh önskar att jag kunde virka,du gör så mysiga saker! Har försökt några gånger men jag tappar bara maskor och det hela slutar med att jag har fått ytterligare en bit att ha som handtagsskydd på stekpannan...
Hihi lovar att odd molly linnet ska få vara i säkert förvar hos mig och jag hojtar till om jag tröttnar på det!
Ha det gott så länge!
/Cicci

Miamor sa...

Hei du Malin!! Har vært i Anderstorp i to dager nå, men er nå hjemme i Bergen igjen!! Det var så tett program at jeg hann ikke stikka innom deg....Jag er lei meg for det...:/

Skal avgårde tidlig i august også, da håper jeg å komme ....

Klem

Miamor sa...

Hei der!! Jag jobbar innom Hartmann konsernen, derfor jeg kjenner Vintage house....

Bra at du er kvar når jag kommer...

Har du inte semester i augusti??

Sommerklem fra meg

junhe sa...

söta bakverd du visar...och garanterat kalorifria *hihi* trevlig helg/ kram junhe