lördag 4 september 2010

Fullt ös...*medvetslöööös*, blommor & andra ljuvliga ting !!!!! =)Skämt åt sido!! Inte medvetslös kanske...ti-hi....Men fullt upp är det!! Dagarna går i ett.....=)

Ledsen alla.....att jag inte hunnit göra några inlägg på länge!! Tänker på Er ofta... och har haft en massa ideer om olika inlägg....Men tiden har bara inte räckt till!!

...Skolan (textilakademin) har nämligen börjat och jag har hamnat i en jättefin klass med super goa klasskamrater och lärare. Det är mycket nytt att sätta sig in i, material och uppgifter delas ut....och det gäller att hänga med i svängarna!! Utöver detta säljer jag naturligtvis in min keramik *Unik kollektion* med allt var det innebär (fakturor, ordrar, packning), har även föreläsningar, är på minimässor för att visa upp keramiken....ska ha kurser via medborgarskolan och utöver detta har man ju hem och tre pojkar att ta hand om!! =)

Men kul är det!!!...=) Bilderna i inlägget är från i onsdags då jag blev inbjuden till en damklubb för att *hålla ett föredrag om blommor*, hur man sätter i hop buketter, tips och knep etc. Vitsen var att man skulle kunna gå ut och plocka det mesta i från sin egen täppa, för att sedan kunna göra något kul av det!! Håll till godo....=)
Här ser ni bland annat en krans av ljung, mossa, lingonris, i kransen ligger en pumpa på ett fat .Bredvid en bukett med vitlök, äpplen, mossa, bast, kärleksört, calla, bergeniablad, hosta blad, tulpanlök, kastanj, eklöv, trollhassel mm


                                                    

Naturligtvis hade jag delar av min keramik för att visa upp oxå....*pimpad* och fin........=)

Skålarna behöver man inte bara ha godis i...utan man kan plantera växter i dem, göra blomsterdekorationer i, ge bort med lite te och en pocket bok i, fast jag hade inte blivit ledsen om det låg mängder av choklad i den heller....ti-hi....=) Kanelbulle ljusstaken är en perfekt present med ett litet ljus i..nu på kanelbullens dag den 4 oktober!!......Mycket ljung, mossa och eklöv är det!!.....med inslag av rooooosor och hortensia!!! Me like!!

Ros i kruka, bakelse dekoration, hjärta i hänge, och pynt på ljus....Himlans enkelt, men sååååå vackert!! Min sötaste vän Helen har skrivit de vackra korten till mig..... Tack sötaste du!! =)
Slutligen av detta inlägg.... måste jag få visa en tjej som heter Amanda, och hennes ljuvliga alster i tovad ull!!!
Tjejen är bara 15 år!!!! Och har ett litet företag där hon tillverkar och säljer dessa ljuvliga bakverk!!!! Gissa om jag blev glad en dag när jag kom hem och hade fått ett fint litet paket på posten med en tovad kanelbulle i!???? De är väldigt noggrant gjorda....och ser väldigt naturtrogna ut....Tack snälla Amanda för att du tänkte på mig.....=)Här har ni en helt sagolikt ljuvlig prinsessbakelse oxå!!!! Behöver jag säga igen att jag riktigt *går i gång* på prinsesstårtor och prinsessbakelser av alla de slag!!??? Kanske beror det på den härligt gröna färgen med inslag av den rosa...som kittlar till lite extra i själen!! =)

Amandas sida hittar ni på http://www.gullshop.blogspot.com/ 

....Även hennes kanelbullar är perfekt gåva till någon på kanelbullens dag den 4 okt, för er som vill hålla er till den kalorifria varianten!! =)

Stor kram på er alla... njut å va glada.....& Såååå kul att träffa Er igen!!

Mängder med kramar Malin ♥♥♥


11 kommentarer:

Skatan sa...

Godkväll!

Kul att läsa om alla dina projekt! Tummen upp...dessutom smittar det av sig. All energi :)

kram,

Anna

På landet vid havet sa...

Hej å hå! Vad många roliga projekt du har igång! Utbildningen låter riktigt intressant, lycka till!

Ha en bra helg!
Kram Mia

Anonym sa...

Varför lägger du ut nakenbilder på dina barn? Har du inte följt med debatter och ännu värre, var har du ditt sunda förnuft? Barn har också rätt att få vara privata och även om det är dina barn så "äger" du inte deras kroppar. Du borde skämmas över nakenbilderna eller lägg ut bilder på din nakna rumpa istället. Man ser ju nästan analöppningen på ungarna i kojan. Usch!

Anonym sa...

http://1.bp.blogspot.com/_8RinLRfRAdk/TCexsAyfr2I/AAAAAAAAJU4/htetwo0-Ge4/s1600/CIMG1571.JPG
Här är en av bilderna jag menade. Varför gör du så här? Tänk på att sådana här bilder används i barnporrsammanhang. Men du bryr dig inte vad?

Unknown sa...

Käraste Anonym!!!

Jag håller helt med dig om att man varken äger sina barn eller deras kroppar!!

Lade endast ut en bild som jag tyckte var sååå underbar, då *lyckan sprudlar över att hitta en sockerdricka* i ett alldeles eget sockerdricksträd, med en sommarbar stjärt och inget annat. (hade man sett något extra, hade jag naturligtvis inte lagt ut bilden käraste du...Det hoppas jag att du förstår)

Han gick praktiskt taget runt så hela sommaren , då han slutade att använda blöja, därav den nakna stjärten..

Mina tankar har inte ens gått åt något annat håll, och jag är jätte ledsen om det har berört dig personligen så illa.....

Han är det finaste vi har!! Och jag tycker att bilden är harmlös.....& helt underbar!!! =)

Vore bra om du ger dig till känna via min mail, så kan vi diskutera vidare.....Jag bryr mig verkligen!!

...detta är allvarliga frågor som man inte bara ska kasta ut sig saker om.....=)

Ha det gott!! Ledsen om jag sårat dig igen!! Kramar Main ♥♥♥

Unknown sa...

ps.

Har nu med respekt för allas åsikter och känslor tagit bort inlägget om *sockerdricksträdet*!

Min blogg inte tänkt som en diskussions blogg, utan för att glädja och inspirera andra!!

Om ni undrar över något..Vänligen kontakta mig via min mail!!

Varma kramar Malin ♥♥♥

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka tråkiga kommentarer du fått.......härligt att du i alla fall trivs med utbildningen och att din keramik säljer så bra!
Ha en finfin eftermiddag!
Kramis/LenaS

Margareta sa...

Hej Malin!
Det låter som det går i ett hos dig!
Men du har ju energi som få.
Så jättefina arrangemang du visar.Jag var ute i kvällningen och plockade ljung. nu måste jag göra ett hjärta av det.
Jag tänker på dig ofta!
Lycka till med försäljning av keramik och skolan och kurser och allt!
(Bry dig inte om anonyma kommentarer)

Höstkram Margareta

Anonym sa...

Heeej Malin. Kan du inte lägga ut några nya fina bilder ifrån ditt underbara hem? :))) Kram Emma

Amanda sa...

Hej Malin och tack så mycket för att du skrev om mig på din underbara blogg!
Nu har jag börjat att göra lite höstsaker i ull, t ex kantareller och flugsvampar.
Ha det bra!

Essay_writer sa...

cool!!