lördag 4 juli 2009

Mitt och andras smultronställen!!............=)


Hej Allihopa!!..I går tog jag & lillkillen Maximus en tur till Göteborg för att strosa runt och bara njuta bland alla vackra butiker och *ögongodis*...Tänkte visa Er några av mina favoriter bland alla !!! ..Men först lite bilder från mitt alldeles egna *lilla smultronställe* Unik och dess nyinkomna *livsnödvändigheter*..ti-hi.....

Unik har öppet som vanligt hela sommaren..torsdagar 18-20 och lördagar 11-15!! Hjärtligt välkomna!!




En nystickad sjal med spets a la Malin... http://www.unikkollektion.blogspot.com/ ...nyinkomna skyltar a la Helen!!







Nysydda mammelucker a la Malin och ännu fler nya underbara skyltar a la Helen!!...=)










Ballerinor a la Therese (http://www.stygnmedstil.blogspot.com/) & höna a la Helen....(http://www.sottnott.blogspot.com/)








*Godbit* skylt a la Helen.....









Nygjorda tvålar med rosenknoppar a la Malin.....






Nysydd fantastiskt fin *käpphäst/ ren* a la Therese.....och slutligen en fågelskrämma a la Malin, som jag äntligen sytt upp efter att ha legat i ett paket sedan de först kom ut..Blev så inspirerad av Helen..sött och nött/ lilla Eva, att sy min klart & sätta bland ett fång lavendel med.......





Hoppade in hos Helen
och hennes underbart söta lilla butik *Sött och nött* i Limmared.....
..för att hämta en ny leverans skyltar!! De är såååå fina!! Är så glad att jag är hennes enda återförsäljare på dem...Känns lite *Unikt*!!...=)
.



....Här står den ljuvligt söta lilla Helen bakom disken.....Med bedårande *hemmagjorda* saker vid sina sidor!! =)
Hennes butik är öppen på lördagar...och e öv k. Värt ett besök!!







Skylten *Du är himlen runt hörnet för mig*..kommer även att finnas till salu i min butik Unik inom kort!! Vacker skylt...med vacker text....






Nu har jag hamnat på ljuvliga Bettys i Borås!!..Det dom inte har där inom *Shabby chic* är inte värt att ha...=)





Här har *min lilla smaragd, Maximus* ställt sig framför deras blomsterkyl och poserar.......



Vackert *så in i bengen*!!!........Blev med vita gummistövlar där.... http://www.bettys.se/





Vidare till Balders hage i Göteborg!! Mängder med vackra saker i olika stiler..pasteller, rött, vitt, blått.....Kolla in deras underbara disk och allt det söta bakom..ti-hi.... http://www.baldershage.se/






Ljuvligt så säg!!??....




Butiken är uppdelad i olika färger..efter smak och tycke....
Här är den *gröna avdelningen & den rosa*....





Grönbergsinteriör nästa...Alltid lika stilsäkert och vackert!! De är så duktiga på att formge olika stilleben med vacker inredning och blommor. Borta var dock pastellerna med prickar....till förmån för svart och guldig dramatik!!!!
De vill *bana vägen* till en ny stil.....säger de!!


Läckra stilleben......




*Hjärterum* i Borås.... är oxå en liten pärla bland inredningsbutiker!! Vacker inredning i underbar miljö.....




Mycket vitt..vitt..vitt....Läckert så säg......=)


Nu till den mer glada och busiga butiken *Prickig katt* i Göteborg med sina sockersöta tavlor (ritade själv alltid sådant hår på mina prinsessor när jag var liten) och söta bakelse hattar....Vackra kläder från Ewa i Walla... mm



Så sött så sött......Det gillar vi!! =)
Stor kram på Er allihop!! Njut av sommaren.....
& tack för att Ni kikar in på min sida och delar mina Smultronställen med mig!!
Delad glädje är dubbel glädje!!!
Kramar i massor Malin


21 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hejsvej i sommarmyset!

vilken hhärlg turne duu varit ute på? Underbara butiker!!!! Har endst vart i baldershage...o dden butiken är ju som en drööööm ju!! Skulle ju kunna flytta in dit ju!!Får väl ta rundan du vart på...men då är det nog bäst att ta med stora plånboken;))

Så söt pojk du har...
Har du fler barn?Nyfikna jag;))

Ha det ljuvligt i sommar underbara du!!!Jag har det ljuvligt här...dregglandes över alla underbara söta mysiga bilder du lagt in!!

Kramelikram Millan♥

Amanda sa...

Vilka fina butiker! Så mysiga :)

Jag vill återigen tacka för alla bra tips och idéer Malin. TACK :)
Som sagt så är priserna det allra svåraste, men skall prata med Åza på VMO-näringsliv på onsdag. Jag har kommit fram till att jag måste höja priserna, men det är SÅ svårt och så känns det så främmande.

håller på att klura på nya idéer, liknande mina änglar. Jag skall lägga upp en bild på det, på min blogg, när jag är klar :)

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!
Åhhh vilka ljuvliga butiker, tack för att du visar oss !!
Du, tack snälla, snälla du för de fina orden inne hos mig, vet du, det kändes sååå himla skönt med de orden, ibland så tvivlar man på sig själv, jag får liksom panik, jag som aldrig har varit arbetslös i hela mitt liv, men jag vet ju också att jag behöver denna pausen efter allt som jag nu har gått igenom...men det vämde sååå gott att få dina ord, tack snälla du !
Jo, just ja, min loppis, den gick kanon bra !! Känns så skönt att ha fått rensa och bli av med saker som man inte själv vill ha..
ha det gott
Kraam Anette

ida sa...

Ååå så många vackra bilder.
Underbar blogg du har =)
Kram

Lina sa...

Åh så mysigt! En liten tur sådär själv med lill killen verkar inte fel!! Önskar dig en trevlig sommar! Nu skall jag har fem veckors semester!! Härligt!! Kramiz

Annas Vita Hjärtan sa...

Hej gumman!

Men ÅHHHH vill också gå där och strosa....härligt! Men jag jobbar och kan inte ta mig någonstans just nu!

Men lilla söta Maximus så gullig han är och vuxita har han med. Så sööööt!

Många sommar kramar Anna

Malin - Ebbas änglar sa...

Men oj oj oj oj vad mycke fiiiint!!
Ja blir helt yr i huvet av allt underbart. Underbart inspirerande blogg du har Malin!
kram från en annan Malin ^^,

Marie sa...

Hej Malin!

Underbara bilder från underbara butiker! Vad stor Maximus har blivit, han var ju nästan bebis sist vi sågs.

Hör av dig om ni kommer hit till min lilla stad nu i slutet av veckan. Är vi bara hemma kan ni ju komma förbi på en fika!

Kram Kram
Marie

Helen Haglund sa...

Hej vännen min!
Vilka härliga bilder från din butik-runda. Allra gladast blev nog jag när du dök upp hemma i min lilla butik i garaget. Som sagt, det blir lite provisoriskt så här i början, men det är bättre än inget alls! Många måsten och mycket idéer med sååå lite energi och tid över att förverkliga. Men jag är på god väg, med mycket inspiration från söta dig och din mysiga butik! Tack för all härlig inspiration du ger mig och alla andra med ditt skapande och din underbara blogg!

Många varma soliga kramar från Helen

Piondröm sa...

Ahh du har varit i mina trakter. Dessa butiker är även mina favoriter. Jag ha en liten fråga till dig. Jag har för mig att du syssla med stämplar. Vet du om man kan få en egen stämpel gjord. (ska ha en till mitt arbete)Kan du isåfall tipsa mig om vart jag ska vända mig. Hälsa din svägerska hon var här med Anna och Tommy. Det blev jättefina bilder. Dom är super duktiga !!!!Tack för förmedlingen. Du är verkligen en ängel som delar med dig. Många har dig att tacka för mycket, så även jag.
Kramar i massor.
Carina

Evas sida sa...

Hej! Vilka härliga bilder du bjuder på, jag blir riktigt shopping sugen. Här regnar det småspik, så för mig blir det en innedag idag. Ha det gott/Eva

Måddan - Himla lantligt sa...

Hej! Men *mums* vilken godbit jag hamnat i :o). Din webbutik är bara för underbar den med. Kommer alldeles säkert tillbaka!

Kram
Maud

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt att kika in här.Nu längtar jag hem (är från götet) men har flyttat.Balders hage ,grönberg med så mycket fint.PÅ torsdagar på sommaren är det ju olika artister som uppträder och då åkte man hemifrån tidare för att besöka Bettys och Hjärterum för dom har så mycket fint.Jaja världen är inte stor.Men vilka godbitar du bjöd på......Härligt.Ha det gott trevlig helg kramizar ~~~~~RITA~~~~.

junhe sa...

åh vilket ögongodis!!! skulle gärna besöka de där butikerna, men då skulle min man bli ruinerad *hihihi*
tack för tipset iaf =))

ha en bra helg/ kram junhe

Marie sa...

Attans också, imorgon är vi inte hemma, kommer istället att befinna oss i dina trakter (Moheda).
Har inte besökt mässan, regnet har fulkomligt vräkt ner i två dagar nu, och idag har jag dessutom haft trevligt bloggbesök.
Vi får se till att ses en annan dag framöver istället, hade varit så kul att snart ses igen!

Kramar Marie

IKT i min vardag sa...

Nämen, har du varit här i mina hemtrakter! Visst blir man alldeles kollrig både på Bettys och Hjärterum. När du ändå var på Bettys skulle du ha tagit en liten tur på 200 meter upp till Trandared. Där ligger också en liten pärla.

Kram Linda

Marie sa...

Hihi, hörde att du fick en guidad visning här hemma igår. Är så nyfiken på hur du hittade till rätt hus? Vi missade tydligen varann med bara ca en halvtimme igår, så himla tråkigt!
Jaha, nu har ju du sett mitt hus, så nu är jag ju väldans nyfiken på att se ditt också, hihi. Får ta en tur ner till dig framöver.

Kramar Marie

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen
Vilken underbar shopping resa du bjuder på tyvärr bor man för långt upp i norr. Men jag njuter och drömmer med dig. Själv är vi på höga kusten i våran sjöbod och har hittat en del läcker bitar i härnösand. Ha en fortsatt mysig sommar.
Kram Tess

Junitjej sa...

Vilka trevliga inredningsbutiker!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej min sockervadd !

ojojoj...vilken resa du vart ute på nu igen...har du hittat det där fiket i köpenhamn än..hihihihi...lovade ju att följa med dej dit om så vart fallet...

varit i ullared i 3 dagar men tyvärr fanns igen tid till ett besök hos butik UNIK....nästa gång kommer jag det blir om ca 4 veckor tror jag.Ångrade att jag inte köpte en massa saker så det får blien tripp till.hittade massa saker till den nya bakelsen som ska komma i nov..
*LER*
Magen växer som den ska...fötterna svullnar oxå som dom ska..hihihihi..usch..å fy för det.men ska man vara fin får man lida pin.

glömde tacka för sakerna jag beställde av dej.De har kommit fram precis som det ska.
jättesöta saker.ljuscaksen har hamnat i husvagnen....skylten ska oxå dit så småningom.ska bara göra ett litet arr först att sätta den i.för vagnen är verkligen mitt smultronställe.Till nästa säsong ska vagnen målas vit invändigt....NATURLIGTVIS sa älsklingen..hihihi..

Hoppas ni alla har det bra!!
Kramelikram
Nilla

Amandas Smycken sa...

Hej Malin :) Hoppas allt är bra med dig, var ett tag sedan vi hördes.

Jag har provat lite nya priser, och till viss del verkar de gå hem hos kunderna :) Gäller bara att våga.

Följde ditt råd med att kommentera hos andra - TACK! Det har givit resultat :)

Snart är min hemsida klar, och då kommer jag nog att få ordning på allt.

kram Amanda