torsdag 21 augusti 2008

Weeeh !!!!! Håll i hatten...jag står på egna ben !!!! =)

Hej Hopp!!! Sedan i måndags är lillkillen inskolad och både han och jag står helt på egna ben, ti-hi...!! Maximus har lärt sig gå....=) & jag ska arbeta med butiken och webbutiken för fulla muggar !!! Sååå himlans roligt och spännande...men oxå nervöst och skrämmande...inte för att jag inte tror på mitt företag, utan mer för att hinna med att pyssla, sälja, bokföra, köpa in, lägga ut på nätet, blogga, svara på mail mm och kunna strukturera upp allt!!
Håll tummarna för mig är ni snälla!!?? =)
Annonsen ovan kommer att hamna i *Drömhem och trädgård* i slutet av september..Fin va? Då kör jag stenhårt med nya varor!! =) Annonsen är .. romantisk, färgglad och gullig för att passa in i stilen på tidningen och passa en bredare publik!! Den har fantastiska Malin med bloggen www.vitahjartanrosadrommar.blogspot.com gjort!!!! Hon är en hejjare på data...=)
Tack snällaste du för hjälpen..du är bäst! Tack oxå för den fina utmärkelsen du gett mig!! =) Blev sååå glad!!

Vad är nu detta???? Jo, det är Tommy Durath..Anna Örnbergs privata fotograf, hi-hi...!! Dom har varit här på *hemligt uppdrag*.. =) Så spännande och kul..mer om detta får ni höra framöver...



Detta är Anna Örnberg *herself* i full färd med att lägga mina tidningar tillrätta!!! =)


Har fått in nya ringar från Beth Quinn!!!...Dessa helt fantastiskt fina ringarna har gjort succé..har redan beställt nya!! (Lönnergårdsanna var snabb där, ti-hi...)Visst är dom ljuvliga!!!??

Så här ser dom ut på baksidan.....=)

Har även beställt nya *cuffs* av *Bethan*, nedan med mått och text på... *I love vintage*!! Underbara...=)


Nyhet!!! Armband till matchande halsband!!!.. Man finner inte ord!!!...=)



Du ska veta Beth hur tacksam och glad jag är att du finns och för att du gör så fina smycken till mig!! och övriga i Sverige !! =) (hon har ett program som översätter denna text åt henne, hi-hi...)



När Anna Lönnergård hörde att jag skulle få på hälsning av fotografer, bakade hon maränger till mig!! Tack snälla Anna, för dessa underbara, vackra och helt sanslöst inbjudande maränger!!
Många beundrar dom ska du veta!! =) Puss



Sedan jag startade bloggen har jag fått mängder med mail om att jag inspirerar..det är sååå kul!!..jag blir så himla glad!! Livet måste väl ändå gå ut på att glädja och inspirera andra?? Eller??!!...=) Tack snälla allihop!!!...Ni är underbara!! Får bara lite ångest i bland över att jag inte hinner svara på alla kommentarer i min blogg...men jag tänker på er med värme och kärlek ska ni veta !!
Denna ursöta lilla virkade kopp fick jag på posten just som tack för att jag inspirerar. Är den inte fantastiskt urgullig??



I paketet låg även dessa vackert sydda påsarna till smink, glasögon mm!! Det är mor & dotters *lilla bloggföretag* http://www.minochmammas.blogspot.com/ som varit i farten..!! Tack snällaste ni för dessa fina överaskningar!!!... Dom värmer sååå!! =) Är det inte alldeles underbart ljuvligt att få överraskningar...sååå mysigt!!
Har öppet som vanligt på torsdagar 18-20 och lördagar 11-15! Hjärtligt välkomna då.... kära NI!! Eller via webben!! På åter seende allihop!!...Mängder med kramar Malin

54 kommentarer:

Willewira sa...

Vad spännande och vad kul med reportage!! Ska springa så fort jag kan när septembernumret kommer!!

Smyckena är såååå fina!! Är så sugen på halsbandet "she is happy".
Får se om jag kan blidka min man lite... :)

Vad fin din webbshopsida har blivit!! Mycket!!
Förstår att du har mycket nu med allt, men det går säkert vägen.
Jag håller tummarna och skickar dig en styrketanke!

Kram Willewira

rosenfröjd sa...

så mycket spännande som händer i ditt liv. Ska bli kul att följa med under din resa. Väldigt inspirerande....det kommer att gå hur bra som helst!!

Underbar saker, alltihop.

Kram!/
¨M^

Anonym sa...

Vad kul med repotage, ska hålla utkik. Sitter precis och ska försöka ordna en annons oxå till D.& T. Marängerna du fått var hur charmiga som helst. Får nog använda vår logga på våra i Cafeét. Vi kämpar på med vår blogg. Tack än en gång för hjälpen
D.I.P

Anonym sa...

Men jösses så mycket fint och nytt och vad Du är duktig! Du kommer självklart att lyckas och vad SPÄNNANDE med fotografering och allt. Jag blir helt glad!

Ska bli spännande att följa med vidare!

KRAM på Dig!

Anonym sa...

Jag igen!

Kom just på... om det är den där annonsen Du ska ha i D&T...

DÅ KOMMER MINA KALASPYNT ATT SYNAS DÄR!!!

Nu tänker jag vara en mallgroda resten av livet. Och skriva in i almanackan att jag måste köpa numret när det kommer ut.

Åh vad roligt! HURRA!

stina sa...

Oj flera saker som händer i ditt liv! Vad kul.
Tänk vad lycklig och glad man blir när man tittar in på din sida och det finns ett nytt inlägg! man blir glad i hela kroppen när man läser och tittar på dina fina bilder!
Kram Stina

sandra sa...

Grattis till din lilla pojk som har lärt sig att gå! Vad kul med repotage, den tidningen är ju jättebra, ska hålla utkik! Åh vilka gullliga ringar, verkligen jättefina!

Anonym sa...

Grattis Maximus nu får mamma & pappa springa fortare hihi.. Är det någon som lyckas med det här är det du Malin lycka till Varma tankar & kramar...:)

Anonym sa...

Grattis Maximus nu får mamma & pappa springa fortare hihi.. Är det någon som lyckas med det här är det du Malin lycka till Varma tankar & kramar...:)

Anonym sa...

Grattis Maximus nu får mamma & pappa springa fortare hihi.. Är det någon som lyckas med det här är det du Malin lycka till Varma tankar & kramar...:)

vitating sa...

Hej Gumman! Sååå kul :-) Du har mitt drömjobb!!!!!! Så spännande att klara sig själv! Min lilla tjeja klättrar på ALLT, springer på matsalsbordet, sitter i fönstren o grejar med fönsterhakarna, puh!!!! Hon blev 1 år 5 juni :-) Det är mysigt när de går men puhhh!!! Anna Örnber, aha! Då måste det vara till någon bok, jag har massor av fina ide`böcker av henne :-) SPÄNNANDE!!! Fin annons till D & T och stort LYCKA TILL MED ALLT!!
Kram Maria

sytt å sånt sa...

Jag håller tummarna!
LYCKA TILL

Mamma C sa...

Gud så mycket spännande och roligt du hade att berätta. Önskar dig lycka till. Vet att du kommer kunna stå på egna ben. Så kul med repotage i tidningen oxå.
Kramis Mamma C

Anonym sa...

SJÄLVKLART är det okej att Du har bild på mina kalaspynt i Din annons. Inga problem! Jag blir bara glad!

Tack och kram!

Hjärtat Mitt sa...

Jag hade tänkt köpa septembernumret ändå, för de presenterar årets trädgård där, bloggen Trädgårdsdrömmar. Det är ju extra kul att du oxå är med :)
Som vanligt så har du så många fina vill ha saker. Smyckena är bara så underbara.
Och vad kul att få så fina presenter.

Kram Mari i Marieholm

Anonym sa...

Stockholm blir det, Har du några heta tips... Smyckena är helt fantastiskt underbara. Måste vara så roligt att sälja, när man vet att alla som bär dem blir speciella. Hadé hadé kram Carolina

Vintage Rose Collection sa...

Oh how fabulous, it looks like your beautiful home will be published in a magazine.. Please let me know which one so I may get myself a copy..
So well deserved, your home is pure heaven!
Jo-Anne

Beth sa...

soo excited for you malin !!! hopefully the ad does wonderful !!! how fun about the magazine too , i would love to see it !!!
xo,
beth

Mitt hvite hus sa...

Superfin annonse! Så flink du er=) Nydelige ting, ringene var kjempfine. Så spennende med repotage i bladet da=) Masse lykke til , til deg med alle tingene=)

helgeklem Fra Kerstin

Lina sa...

Åh så mycket fint och så roligt att lillpojken lärt sig gå!
Du verkligen inspirerar och jag tänker ständigt på ditt kök!!

Jag kommer snart och hälsar på!!

Stor Kram

www.minochmammas.blogspot.com sa...

Hej hej! Så mycket fina nya saker, och vilken härlig annons! Med den kommer du sälja massor, det är jag övertygad om. Och så spännande med reprotaget, många saker på gång:-)
Tack för att du skrev så fint om min och mammas blogg här! Det värmer. Fast vi håller inte till i Finland:-)

Skulle jag kunna få låna de fina bilderna du tagit på koppen och påsarna? Min kamera har gett upp...

Kram!

Moa sa...

Så spännande.. med annonsen och det "hemliga" som ska hända, jättekul och jag håller verkligen tummarna för dig.. =). Då måste jag köpa tidningen.. förresten.. en av mina muffins ska vara med i hus&hem i höst.. sååååå spännande för lilla mig.. Lycka till nu med allt och du vet att jag tänker på dig och håller alla tummar jag har.. Kram och ha en skön helg.. Monica

Anonym sa...

Vilka superfina smycken!

Emma sa...

Gud vad spännande, kul att se vart detta slutar:) maräng såg ju inte helt fel ut, mmm yummy.
Trevlig helg
Kram Emma

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så kul med reportage,du har ju så fint hemma skulle gärna vilja kika in mer hos dig.Vilka underbar maränger du fick bakat till dig.
Ha en mysig helg.
Kramis Tess på tildaochmamma

Caisa sa...

Oj, vad ni är härliga alla glada o positiva människor som umgås på denna underbara blogg.
Självklart kommer allt att gå bra kära Malin, din glädje och omtanke om andra gör att du kommer lyckas i det mesta som du företar dig, tror jag.
Mvh Caisa

Journal Swag sa...

Oh my GOSH! Gorgeous beyond belief! I love the pink and green... my colors. Best Wishes

Sheila

halohill.blogspot.com

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej gulle Malin!

ja vad kan man säga...är helt stum av all läsning å vackra bilder.

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS säger jag i ett eko så de hörs till de småländska skogarna.

LYCKA TILL med allt! *LER*

det är ju helt fantastiskt!

fina presenter du fått.snart kommer en till....hihihihi...

ska bli så spännande med reportge från ditt hem.
underbara marrisar du fått av "lönnergård"
ser ju bara sååå goda ut.

ha nu en fortsatt trevlig helg!
å du det här klarar du galant!
håller både tummar å tår för dig vännen.
Pussiluss å kramizzzzz
Nilla

Anonym sa...

Härlig rosa kaffekopp :)

Solsjö - Under en vind sa...

Hej vännen!!!

Så spännande att du nu är igång på "riktigt"!!! Varmaste lyckönskningar från mig, jag är säker på att du klarar detta galant!
Hoppas att allt är bra med dig annars! Här är det som vanligt under en terminsstart..massor att göra!
Ha en go helg! Kramar!

Monika sa...

Så spännande med allt! Håller så klart tummarna för dej och önskar stort lycka till också :o)

Ha det gott!

Kram

Monika

Sallys hus sa...

Ååå Malin vad mycket mys du har!!
Jag önskar sååå att jag bodde närmre så jag kunde pila över lite då och då...
Vad spännande med en webbutik....jag är på g oxå....mest med tanke på kläder i stora storlekar....vet bara inte hur tiden ska räcka till....

tänk att din lilla lilla bäbis redan kan gå!!
det är ju inte klokt.
va spännande med fotograf o stylist....vilken tidning blir det undrar man ju nyfiket.
Annonsen blev ju helt perfekt!!!
Jisse så fin!
det ska bli riktigt kul att kika in i din webbutik sewdan och jag är 100% säker på att den kommer gå lysande...just för att den kommer vara just UNIK....:)
Ha en härlig söndag!
Kram katarina

organic-lizzi sa...

Såååå mye fint&så spennende ting som skjer:-))Det ser bare utrolig lekkert ut...AlT!Kjedet til høyre var i grunnen "må ha"..Burde jammen se å komme meg til butikken en vakker dag.
Supre dager&Stoor klem fra Randi

IKT i min vardag sa...

Åhhh Malin, det är alltid så mysigt att komma in hit till dig! SAGOLIKA ringar som Beth har gjort, jag vill boka upp mig på en jag me´!:-)

Vad roligt med all fin uppskattning du får i brevlådan. Vi är väldigt många som är såååå glada att du finns här på bloggen, ditt lilla energiknippe :-)

Så spännande med reportage! Mamma har tidningen, som jag lär lägga beslag på ;-)

Kram, kram och kram!

Åsa sa...

Men åh...så mycket fantastiskt vackert du har i din blogg. Jättevacker annons...hoppas det kommer att gå bra. Håller du till i en stuga?? Får du plats med allt detta? Håller själv på att göra i ordning mitt garage (ca 18 kv.) och ska försöka få in så mycket som möjligt (vill ha lager på lager i stil med det som du har) fast det ser ut som det är jättestort hos dej.

Lycka till.
Kram Åsa

Cupcakes & Hoyas sa...

Wow, vad mycket fint du visar!!(som alltid..hi-hi!) Annonsen blev toppenfin och jag blir ju lite mallig av att rullisarna är med. =)
I slutet av september tar jag och sambon en tur ner till er..med pengar och ett glatt humör!och kanske lite kladdkaka???
Kramisar Ylva

Linda Summerfield sa...

The pictures are so beautiful. I wish I could read the text.
Linda Crispell
Chicago

n o r d i n g å r d e n sa...

Å ja, det förstår jag de vill jobba i ditt vackra hem med kameran, du har så makalöst fint så det reportaget kommer bli ngt utöver det vanliga! Ursnygg annons och smycken, fortsatt lycka till, du har så mycket fint i både butik och hem ! Mari.

Millygarden sa...

Förstår att det är mycket som snurrar i ditt huvud...företag, småbarn och halt där omkring. Lillkillen Maximus heter han så? gud så gulligt namn!


Lycka till!! gjorde samma resa själv för 5år sen. det var tufft och otroligt utvecklande.

Kram Marina

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej vännen!!!!

hahahahaa...vindruvorna ...hihihi..ja det var ju ett bra ord.man borde skriv ner alla roliga ord barnen säger..

ja du de kopparna är bara dööö läckra.Kanske jag kan köpa några varje månad.Vill ha en sockersskål å kanna oxå.

tusen tack!!!!Fick den STORA muggen igår.Åkte genast till blomsteraffären å köpte blommor till den.Ska visa en annan dag.

Ha det bäst snuttan
Kramar i mängd.
Nillis

Skatan sa...

MEdvindens värmande vindar blåser över dig just nu! Njut av det :) Jag tror du har investerat mycket tid, energi och kämpaglöd i det här. Jag håller tummar och tår för dig.

Stor kram!

Anonym sa...

hej malin. vill bara tacka för en jättemysig eftermiddag med kaffe och kaka och solsken. mamma och jag njöt i stora drag. kram jessica i finnerödja och mamma katarina i rydaholm.

Nicole sa...

Hej och tack för senast...
Jag är såå nöjd med allt jag handlade och nu då jag kikar på bilderna efteråt så ser jag allt möjligt som jag glömde...Suck!!

Din butik var verkligen underbar och ditt hem såå vackert. Och killarna var ju för gulliga och du själv också naturligtvis!! Annonsen är jättesöt, hoppas att den ger dig ännu fler nöjda kunder!

TACK igen för att du öppnade dörren fastän timmen var sen! Jag har gjort lite reklam för dig i min blogg =).

Förresten, Jens betalade girot igår tror jag och la till 50 SEK för att det ska täcka dina bankkostnader. Hoppas att det är OK så.

Cupcakes & Hoyas sa...

Det blir hembakad kladdkaka! Hi-hi!
Kramisar Ylva

Marie sa...

Hej Malin!

Vad mycket spännande som sker i ditt liv just nu. Vad kul med annonsen i Drömhem & Trädgård och vad nyfiken man blir på den där fotograferingen!!! Ditt hem är verkligen sagolikt fint!

Smyckena är helt ljuvliga, man blir ju alldeles förälskad!

Kommer ner till din butik någon gång i september. Elsa 4 år vill absolut följa med, hon vill så gärna titta på grisen Fia!

Ha det allra bäst!
Kramar Marie

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej.....

pssssst...jag har nått till dig hos mig.

kram nilla

Lindesnäs-Annika sa...

Hej hej,
vad mycket kul och spännande du har på gång!!
Fotografer i huset undrar vad det kan bli?? Jag får ta och kika i drömhem och trädgård nästa gång den dimper ner i brevlådan, så jag inte issar din annons!!

Ha det så bra, KRAM

Annika

stina sa...

Du vet ju att jag älskar din blogg därför har jag något åt dig i min blogg!!!
Kram Stina

Sublim design och Blossom kitchen sa...

Vad kul med repotaget:)ska bli kul och se det, annonsen var ju ljuvligt söt, passar ju så fint.
Och smyckena dom talar verkligen för sig själv:)
ha, en mysig kväll
/S

Beth sa...

hi malin !!! i gave you an award on my blog so be sure to check it out !!
xo,
beth

Smultronstället sa...

Tjohoo

Du har nåt att hämta hos mig...

kram M

Anonym sa...

Hej! Har en liten fråga. "Lyktstolpen" som är med på samma bild som Anna Örnberg. Varifrån kommer den? Superläcker ju!!

Brunkullan sa...

Jag önskar dig all lycka med butiken! Önskar jag var lika modig:)

Spännande det där med fotograferingen...! Du håller väl oss uppdaterade vad det gäller anledningen:)

Kram
Susanne

Anonym sa...

god start