fredag 26 oktober 2007

Smarriga tårtor och bakelser!!....

Kolla in dessa inbjudande & läckert smarriga bakverk!!.. Kostnären som har formgivit dem heter Anna Örnberg. Bakverken har sedan tillverkats i glasriket, i Smålands djupaste skogar och finns att beskåda i Annas hem, i Hovmantorp, utanför Växjö. Tänk att äga denna samling?! Tyvärr har jag bara råd att sukta efter dom på bild...ti-hi..

Anna har även skrivit böcker om bla trädgård och loppis fynd som hon gör om till *måste ha* saker. En av dessa *måste ha* saker visade hon i tv 4 härom morgonen, hos Malou, då det handlade om loppis fynd. Vi lär se mer av henne....


Ha en super trevlig helg allihop!
Kramar Malin

(ps. I Hovmantorp finns även en butik som heter Margarethas, hon säljer allt från franska ljusstakar till dansk interiör, i ett sött litet hus..helt klart värt ett besök!)

12 kommentarer:

Handplockat sa...

OJ vilka tips
Tack

ha en go helg
(pengarna ska vara på kontot nu längtar efter leveransen)

faster atta sa...

Ja, hennes bakverk var mycket finare än mina...ti-hi..... Det verkar finnas så mycket mysiga butiker och matställen i era trakter, alltid bra tips! I vår lilla by finns det typ bara 3 pizzerior och två blomsteraffärer..

kram

Solsjö - Under en vind sa...

Vilka fina!!! De passade ju verkligen för en som "Älskar sött".....Lilla Margaretas är mysigt minsann, jag har inte varit där sedan vi sågs där förra året...börjar bi dags....Ha en skön helg du också, min har precis börjat! Skönt! Kram!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hejsan på dej!

Men vilka läckra glasverk.Ojojoj.Mer inpiration!

Ha en trevlig helg !

kram Pernilla

Linda Muhr sa...

Jag är en riktig Anna Örnberg wannabee, jag har alla hennes böcker, speciellt alla måla om och pyssel böcker!

kram linda

Solsjö - Under en vind sa...

Visst det stämmer...det var jag som surrade ihop datumen, ska till frissan på lördagen! Det var tack vare Anna som jag fick veta att det var på söndagen i Skåne! Var helt övertygad om att det var på lördagen.....Hoppas att det blir en mysig dag! Har lite funderingar inför en bloggträff nästa år, tänkte involvera dig i dem....kan väl spåna lite om det då vi ses! Ha en skön helg! Kraaaam!

Linneagården sa...

Smarrigt..
Vá synd att jag missade när hon var hos Malou, brukar oftast se det, & sambon säger att det är ett "gamm" kärring program! dumt..
*kram* madelene

Sallys hus sa...

Å hej va mycket mysigt det finns här!!!
Bilderna från Lustfyllt här nere måste jag kika mer på i morgon. Ehh.. eller senare i dag kl är visst 01,15 nu..Mina ögon är som två streck nu...
Hmm.. det går även runt i hjärnan...om du beställt ljuspåsar av mig via mail så ligger de på mitt sybord....jag har tappat kollen för tillfället:

Ha det kram Katarina

Sallys hus sa...

Nu såg jag din mailadress och känner igen den sååå ja snart såå...
Gäsp!

Unknown sa...

För alla er som missade då Anna var hos Malou härom morgonen... (och gjorde vackra saker av loppis fynd), kan se det på webb tv!! Gå in på www.tv4.se och följ instruktionerna =)Kram Allihop

Ljuva ro sa...

Undrar varför man alltid blir så sötsugen när man tittat in hos dig...!? Nej, nu ska jag sätta på lite kaffe och kanske ta en kaka till...

Skatan sa...

Så himla häftiga glasverk!! Jag förstår att du som älskar sött skulle vilja äga dem ;-)

Kram och trevlig helg!