söndag 7 oktober 2007

Man tager vad man haver sa Kajsa Varg!!

Titta omkring dig om du inte har någon mysig kaffekvarn, köttkvarn, kaffekopp, sockerskål, burk eller lykta som du kan plantera i... Jag säger som Lönnergårdsanna, släng dit en hjärtan på tråd!! (de överlever *nästan* alltid) Här har jag målat just en kaffekvarn som jag sedan planterat i och tryckt ner en blomsterställning . Förutom att jag har planterat i helgen, så har jag ätit gott, gjort kransar av eucalyptus med fina välkommenskyltar på och börjat att sy en Tilda ängel....Med andra ord haft en underbar helg!!! =)
(P.s Är lite sugen att påbörja pyntning av min gårdsbutik inför julen......återkommer om det.) Ha det bäst allihop! Många kramar Malin

12 kommentarer:

Skatan sa...

Hej och tack för besöket! Kul idé med kvarnen. Jag har en likadan som är riktigt sliten och som bara står och gömmer sig i ett skåp. Kanske är det dags för en ny färg och plats för den. Hm... Nåväl, här kommer en fråga : ) Är det ok att länka till dig? Jag skriver in en länk nu medan jag kommer ihåg det. SKulle du mittstycka tar jag bort den bums! Låter det ok?

SOv gott!

Ljuva ro sa...

Vilka smarta idéer! Fin kvarn du har, vet dock inte om jag törs måla min... den är arv från min mormors farmor visade det sig när jag frågade mamma om den (har fått den av min mamma)

Sånt är Livet sa...

Hej inte alls dumt det du skriver,man har nog mycket hemma som kunde komma till andvändning och ut ur skåpen,kvarnen blev ju jättefin/Lisbeth

Hulda sa...

Lykke til med oliventreet, jeg syns det ser veldig fint ut!

Handplockat sa...

vilken karamell
vitmålad och allt

toppen fint

ha det bäst

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Men oj så fint det blev...mycke bra ide.
Mvh Pernilla

Solsjö - Under en vind sa...

Hej vännen! Uppe med tuppen är man nu..idag är det tillbaka till verkligheten efter ledigheten!! Hörde av Anna hur kreativ du varit i helgen, roligt att energin sprudlar! Låter hur mysigt som helst att du tänker ha öppet till jul, då kommer jag på stört! Kramis till dig!

faster atta sa...

Längtar efter att få se en glimt av din tilda ängel! Vet du vad, jag har oxå införskaffat hjärtan på tråd nu, har letat som en galning på de stötte blomsterhandlarna... Ingen har haft!!! Vart är denna värld på väg??!
Men, hemma i byn i den lilla presentaffären, där hade de ett helt gäng... Så jag köpte två! Funderar på att åka tillbaka och köpa minst 2 till.

kram

stina sa...

Oj vilken fin blogg jag hittade !!! Vad mycket fint pyssel du har gjort1 Hit återkommer jag absolut.Ha en bra dag Kram Stina

Anonym sa...

Det var ju ett trevligt tips!
Jag brukar sätt växeter i några kaffekoppar, som inte har fat.
ha, det fint
/S

Anonym sa...

Hej Malin!
Fia skvallrade om din sida ;-)
Jätte mysig och jag blir så avis på alla dina fina saker.
Du har verkligen den där speciella KÄNSLAN för saker och ting.
Här blir det att kika in lite då och då och få lite inspiration.
En fråga, lamporna du har över köksbordet, var har du hittat dom?
Mejla mig gärna på Sophie_jonas4@hotmail.com om du vill avslöja inköpsställe :-)
Med vänlig hälsning Sophie

Färjtorp sa...

hej!
Om du inte hittar igen den "gröna tovade bakelsen" så skicka en annan, alla är så fina!!!!
Kramar Johanna.