lördag 13 oktober 2007

Lustfyllt i Habo! Vilken idyll....

I dag åkte jag och en vän som heter Malin till den omtalade och omskrivna butiken Lustfyllt!! När jag väl kom dit så kände jag igen det.."Har inte detta varit med i någon inredningstidning?" Mycket riktigt så har det varit med i Hus och hem en gång berättade Lena, ägarinnan av Lustfyllt. I lördags kom en annan tidning och fotograferade, reportaget kommer fram till våren...
Men
Guuuuuuud....såååå fiiint stället var och ägarinnan Lena var sååå genom go, varm och mysig.......I butiken sålde hon allt från vackra glaskupor, lampskärmar, vackra schabloner till väggarna och naturligtvis sin ljuvliga vita keramik! Den kan ni se på http://www.lustfylltkeramik.eu/. Men vet ni? vi fick även äran att titta in i hennes hem, så otroligt snällt, och jag fick lägga det på bloggen...Så välkomna in.......
Här har vi deras kök.... Vackert fransk shabby chic inspirerat....

En annan del av köket.....Är det vackert eller vackert?
Man bara gick runt och gapade.....



Här har de täckt kylskåpet med en fin griffeltavla...... Smart och mycket fint!


Denna underbara hyllan blev jag helt förälskad i.....såååå fiiin! Hon säljer lampskärmar som på bilden, så en sådan fick givetvis följa med hem. Sedan köpte jag en jätte vacker liten glaskupa med ett frostat hjärta på...(Har några kupor sedan innan, men denna gick inte att motstå hi-hi...)




Den här bilden är tagen på deras veranda. På bordet är det målat en text som följer runt kanten och på väggen är det målat en vacker text på danska. Det var så fint att man fick en tår i ögat och stå päls =).



Det här är deras köksbord och matplats med utsikt över Vättern! Sååå idylliskt...Kan inte tänka mig annat än att man varje morgon kommer ner till den vyn med ett leende på läpparna och vilken inspiration sen...




Gissa om vi mös och njöt när vi gick runt i deras hem??!! Tack så jätte mycket Lena för din gästvänlighet och för titten av ert inspirerande och vackra hem! Det lever vi länge på....I november skall hon ha julinspiration, då hon har köpt hem en massa nya fina saker, gissa om man längtar!.... Till våren har dom satsat för fullt, då är ett nybygge bredvid färdigt. Där kommer hon ha en verkstad för sin keramik, försäljning, butik och cafe. (Det kommer inte att finnas ett gruskorn kvar sen på grusvägen för alla bilar ..hi-hi...) Hon har även en blogg som


hennes dotter Wilma, bara 9år!! sköter, så duktigt (helt otroligt vad barnen kan nu för tiden ha-ha) Gå gärna in och titta på http://www.lustfylltkeramik.blogspot.com/

Ha en alldeles underbar dag!
Kramar Malin







26 kommentarer:

Anonym sa...

Men herregud vad vackert!

Så snällt av henne att låta er titta, hon skulle vara med i någon tidning så man få se allt!!

tack för att du visar!

Linda
www.muhrenssida.com

Solsjö - Under en vind sa...

Vilket vackert hem hon har, och vilken mysig tripp du varit på!!!! Låter som den bästa lördagen *fniss*! Kram till dig!

faster atta sa...

Åååå, jag är lite avis.... hennes hem och butik ser ut att vara helt underbara! Önskar att man hade det lite mer så....
kram

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Men du....så mycke fint...semestern till sommaren redan fixad...Åka runt sverige å kika på fina ställen...tack för tipset!
Kram på dej

Färjtorp sa...

Oj vilket hem!! Jättefint, förstår att ni bara gick och gapade där =)
Kram Johanna.

Mitt hem är min borg sa...

Åhh, vilket vackert hem.. Herre gud.. Precis så man drömmer om att ha det hemma, men man lyckas liksom inte få till det..
Det är så synd att vi har lite för långt dit för en dags utflykt..
Tack för mycket inspiration..
Kram!!

Ljuva ro sa...

Men vilket hem!!! Det kändes nästan overkligt snyggt!!! Blir så sugn på att ta en tur dit ner, ja, så får det bli!

Skatan sa...

Nej men huvva då så vansinnigt mycket vackert...

Inte bra ;-)

Oj, vad det rycker i göra-om-allt-lustan...

Trevlig kväll!

Prästgårds Maria sa...

Hejsan!
Jag är ny i bloggvärlden och har läst din blogg ett tag, hittade den hos Pennys house. Är det ok om jag länkar till dej?
Kanon mysig butik du hittade!!!
Maria

Bestefars Verksted. sa...

Åååååhhhh,for en dag du må ha hatt !!! Og for et hjem......jeg blir målløs !!! Satt leeeenge og studerte detaljer her....tusen takk for at du viser oss :) Ha en fin uke !!!!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej igen!

Jag har ett mönster som jag hittade i Hemmets journal.Fast det var på en stor tårta...tog så lång tid att göra så jag kortade beskrivningen något:Fast de blir ju inte lika fina som dina ;-).Ska prova å virka kanelbullar oxå, har en ide men får se om den går att genomföra.
Kram på dej

faster atta sa...

Har du införskaffat boken än? Den är ju bara sååå underbar, har redan gjort lite småsaker....

kram

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Åååh vad avundsjuk man blir...så vackert det är, och så vackert det ligger...Måste nog försöka åka dit snart även om det är lite långt...
Kram
Marie

spetsar och änglar sa...

Men så himla fint,vilket underbart vackert hem.Tack för att du visar oss.

Sublim design och Blossom kitchen sa...

Otroligt vackert, får jag säga!
Vilken tur för dig som kunde besöka dom,det måste ha varit jätte trevligt:)
Så fina bilder du tagit också.
/S

stina sa...

Wow vad vackert! Så där ser det INTE ut hos mig! (fast jag önskar att det gjorde) Kram Stina

Solsjö - Under en vind sa...

Gokväll! Har mailat en personlig inbjudan till dig till en ny blogg! Den kräver inloggning, men jag hoppas att du fortsätter titta in ändå! Jag vill ha en sida som inte alla kan se, utan bara de som jag själv väljer.....låter knasigt kanske men det känns rätt! Kram!

Linneagården sa...

Vilket charmigt hem & Vilken tur ni hade som fick göra ett besök & fota, allt ser ju sådär superfint ut, bara gaaapar...
*kram* /madelene

Anonym sa...

Heisann,var innom bloggen din for noen dager siden,så masse flott å se på...og lese.Hyggelig.Takk for koselig kommentar på min side,og ja;bildene kan bestilles (",)Mange søte små prinser og prinsesser rundt om som har slike på veggene sine.Håper du har det bare fint,skal legge en link til deg i mrg,nå er det natt...og altfor sent igjen...lærer aldri jeg.Vi høres.

faster atta sa...

Det var inte så klurigt med vändningarna av ängeln, hon är ju rätt så lång....... Bara roligt!! Tihi...jag blir lite manisk ibland när jag hittar ett roligt projekt!

På tal om julmarknaden, vill inte riktigt avslöja än... Men jag LOVAR att viska i ditt öra var vi kommer att vara. OK??!

kram

Anonym sa...

...hei igjen,send meg en mail du, så kan vi skrive litt mere; teriksmo@online.no

"M" sa...

Det var roligt att se...har hört mycket av Vita ranunkler som åxå gått husesyn där. Jag har en tidning som är några år där det är ett repotage om lena och hennes vackra hus...man blir sååå avis.
Vackert , som en dröm.
Mvh "M"

faster atta sa...

Lyssna noga nu...jag viskar lågt..... hihi...
Vi kommer att vara på marknad i Norrköping och det ska bli så kul!!

kram

MODERN COUNTRY sa...

Heisann,
takk så mye for koselig melding i min blogg :)
Du har jo en toppen blogg selv, så myyyye vakkert!! Glad du ville dele de herlige bildene fra hjemmet til Lena, elsker dem!
Aina

Anonym sa...

Så underbart! Där hade man kunnat bo utan problem.

Anonym sa...

Vilket underbart ställe det där är! Såå fint hem och även butik! Önskar att jag bodde lite närmare så jag oxå kunde besöka henne! :)