söndag 30 september 2007

Ljuvliga Moheda.....

" Östregård antik" heter antik och loppis ladan i Moheda. Ladorna och gården är full proppade av möbler och kuriosa.... =)
Här kan man ta sig en fika bland alla vackra äppelträd som det växer tekoppar och kaffekannor i....

Köpte lite vackra knappar....att limma och sy fast på vackra saker....!!Hittade även denna fina mini soffa som man kan ha halsdukar och mössor i.. Den ska förstås målas vit.....=) hi-hi...va kul! Ha en fortsatt underbar söndag! Kraaam Malin5 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Vilken gottegris!! Har du varit på Moheda idag...å´vilka fynd du gjort! *avis*...Den där soffan fanns då vi var där med, i två olika storlekar. Den är jättesöt! Själv kurar jag inne, har målat, har nu bara en strukning kvar på soffan jag köpte för en guldpeng! Snart kan prinsessan sova i den....Ha en skön kväll! Kram!

faster atta sa...

Knapparna är jättefina! Kan tänka mej att du kanskapa allt möjligt vacker med dem... Ska bli kul att se vad det kan tänkas bli!!
kram

Marie sa...

Till Moheda vill jag också åka, får bli nästa sommar. Vilka fina saker du köpte.

Ha en bra vecka.
Kram Marie

linnea-maria sa...

Minisoffan är ju fantastiskt söt. vilket kap, den blir jättefin vit!

marie sa...

Åh vilken rolig söndag du hade! Var det mycket folk där? Tar de in nya saker på hösten eller är det det gamla sen i somras? Älskar din bild med spegel, klänning , ljusslinga,krans mm Ha det bra!